Bacteriologisch onderzoek

Wanneer het gewenste resultaat uitblijft ondanks een goed uitgevoerde behandeling en mondhygiëne, kan het zijn dat er een schadelijke bacterie aanwezig is.

Neem direct contact op.

  Antibioticakuur en/of het therapieadvies

  Met het bacteriologische onderzoek kan worden aangetoond welke schadelijke, persisterende bacterie aanwezig is. De laborant zal dan een antibioticakuur en/of het therapieadvies afstemmen op de uitslag van de kweek.

  Bacteriologisch onderzoek

  Speekseltest

  Hiernaast bestaat ook de mogelijkheid om een speekseltest in te zetten om een versnelde groei van gaatjes te verklaren. Of om de aanwezigheid van een schimmel in de mond aan te tonen.

  Marijke

  Tandarts NoordAs is de eerste tandarts die mij goed op mij gemak stelde. Ik kom nu al 5 jaar bij Manuela. Ze vertelt altijd eerst wat ze gaat doen en doet dat heel rustig en fijn.

  Marcel

  Echt een prettige tandartspraktijk. Kostas neemt altijd goed de tijd voor je. Mijn kinderen vinden het ook helemaal niet erg om naar de tandarts te gaan.

  Janice

  Ik kwam met een slecht gebit binnen. Ik kon niet meer eten en alles deed pijn. Ik ben het hele team dankbaar voor wat ze hebben gedaan.

  De mondhygiënisten die gespecialiseerd zijn in deze behandeling

  Sonja

  Michelle

  Michelle

  Sanae

  Sanae

  Angst voor de Tandarts?

  Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen.

  U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.