Over ons.

Op deze pagina kunt u zien wie het team achter Tandarts NoordAs is.

Wie zijn wij?

Het team van NoordAs bestaat 3 tandartsen en 3 mondhygiënisten. Onze professionals zijn allen gediplomeerd in hun werkveld en zijn gecertificeerd in up-to-date kennis. Zij staan ingeschreven in de kwaliteitsregister voor tandartsen (KRT) en in de kwaliteitsregister voor mondhygiënisten (KRM). Hiermee voldoet het team aan de strenge kwaliteitseisen van de beroepsgroepen.

Tandartsen

Kostas

Kostas Zygogiannis

Kostas Zygogiannis

Functie: Tandarts – Prosthodontist
Specialisatie: Mondchirurgie – Implantaten – Flapoperatie
Affiniteit met: Implantologie │Parodontologie
Talen: Nederlands │ Engels │Grieks
BIG registratie: 19912460902

Over Kostas:
In 1999 studeerde ik af als tandarts aan de Aristoteles Universiteit in Thessaloniki. Direct daarna ben ik opgeleid aan de afdeling Orale Chirurgie van de General Hospital of Air Forces in Athene. In 2001 verhuisde ik naar Engeland waar ik heb gewerkt in de algemene praktijk. Hiernaast werkte ik part-time als klinisch medewerker bij de afdeling Orale Chirurgie en Prosthodontie van de National Health Service Hospitals in Engeland.

In 2005 werd ik toegelaten tot het post-graduate opleiding Prosthodontie van de Universiteit van Edinburgh. Na het volgen van deze opleiding onderging ik een extra jaar training en werd ik lid van de Royal College of Surgeons of Edinburgh en erkend bij de British Dental Council als specialist in Prosthodontie. Sinds 2010 ben ik medewerker bij de afdeling Implantologie en Prosthodontie van ACTA. In juni 2017 promoveerde ik aan ACTA te Amsterdam.

Sinds de opening van NoordAs maak ik onderdeel uit van het team.
Naast algemene tandheelkunde houd ik mij voornamelijk bezig het plaatsen/behandelen van implantaten, probleemoplossing wat betreft een (gedeeltelijke) prothese, extracties van verstandskiezen, chirurgische tandvleesbehandeling en klikprothese.

Burcu

Burcu Imac

Burcu Imac

Functie: Tandarts
Affiniteit met: Kindertandheelkunde │Esthetische tandheelkunde│ Angstige patiënten
Talen: Nederlands │ Engels │Turks
BIG registratie: 19930003502
KRT geregistreerd

Mondhygiënisten

Sonja

Sonja Nahavandian

Sonja Nahavandian

Functie: Mondhygiënist
Specialisatie: Kinderbehandeling │ Paro-preventie │ Parodontologie
Affiniteit met: Kinderen │ Angstige patiënten
Talen: Nederlands │ Engels │ Farsi
KRM geregistreerd

Michelle

Michelle Companjen-Westerveld

Michelle Companjen-Westerveld

Functie: Mondhygiënist
Specialisatie: Kinderbehandeling │ Paro-preventie │ Parodontologie
Affiniteit met: Kinderen │ Angstige patiënten
Talen: Nederlands │ Engels
KRM geregistreerd

Over Michelle:
Na mijn studie ben ik gaan werken bij een parodontologie praktijk is Amsterdam-Zuid waar ik een aantal jaar werkervaring op ben gaan doen. Hierna ben ik voor 9 jaar het onderwijs ingestapt als docent op de opleiding Mondzorgkunde bij ACTA. Hier heb ik mijn bevoegdheid gehaald voor docent. Nog steeds geef ik les, maar dan bij een cursusbedrijf (dentalacademy) voor tandartsassistenten die een cursus volgen tot preventie-assistent en/of Paro-preventie assistent.

Recentelijk heb ik nog een communicatie-cursus gevolgd om een beter begeleiding te geven aan studenten, maar ook patiënten.
Al meer dan 21 jaar geleden heb ik voor dit vak gekozen, omdat ik de omgang met patiënten erg leuk vind en de begeleiding hierin t.a.v. de mondgezondheid. Het bemoedigen en aanmoedigen van de patiënt, zodat zij een goede mondgezondheid krijgen vind ik erg belangrijk. Tegenwoordig heeft de mondgezondheid erg veel invloed op de rest van het lichaam. Zo zijn er veel onderzoeken gedaan waarbij de invloed van mondgezondheid is aangetoond op het goed functioneren van de rest van het lichaam en visa versa.

Mijn specialisme is parodontologie. Ik heb hier ook een cursus gevolgd bij Kliniek voor parodontologie te Amsterdam. Daarbij heb ik een didactische opleiding gevolgd voor HBO-Docent.

De behandelingen t.a.v. parodontologie beheers ik goed. Daarbij heb ik ook veel affiniteit met kinderen en angstige patiënten. Hierin is de communicatie en empathie tonen erg belangrijk.

Het werken bij NoordAs ervaar ik als zeer prettig. We zijn een uitgebreid team, met veel specialismen waarbij we goed met elkaar kunnen samenwerken. Wat ik fijn vind is dat er altijd ruimte is voor overleg.

Sanae

Sanaa Bouchahrouf

Sanaa Bouchahrouf

Functie: Mondhygiënist
Specialisatie: Kinderbehandeling │ Paro-preventie │ Parodontologie
Affiniteit met: Angstige patiënten │ Kinderen
Talen: Nederlands │ Engels │ Marokkaans/Berbers
KRM geregistreerd

Angst voor de Tandarts?

Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.