Over Tandarts Noordas in Amsterdam Noord.

Op deze pagina kunt u zien wie het team achter Tandarts NoordAs is.

Tandartsnoordas

Over Tandarts Noordas in Amsterdam Noord

Tandarts Noordas is gelegen In het jonge Noordoosten van Amsterdam Noord. Sonja Nahavandian is de manager van de tandartspraktijk en is zelf al 19 jaar mondhygiënist. Het team van NoordAs bestaat 3 tandartsen en 3 mondhygiënisten. Onze professionals zijn allen gediplomeerd in hun werkveld en zijn gecertificeerd in up-to-date kennis. Zij staan ingeschreven in de kwaliteitsregister voor tandartsen (KRT) en in de kwaliteitsregister voor mondhygiënisten (KRM). Hiermee voldoet het team aan de strenge kwaliteitseisen van de beroepsgroepen. Bent u op zoek naar onze privacy policy? Die vindt u hier.

Waarom hebben wij voor een tandartspraktijk in Amsterdam Noord gekozen?

De reden waarom wij een tandartspraktijk zijn gestart is Amsterdam Noord is de groei die Amsterdam Noord doormaakt.
Amsterdam Noord is met een bevolkingstoename van 47% het snelst groeiende stadsdeel van Amsterdam. Waar er in 2015 nog 91.000 mensen woonden, wonen er inmiddels meer dan 100.000 mensen. De verwachting is dat deze groei doorzet tot 2040 naar 160.000 inwoners.

TandartsNoordas was een van de eerste tandartspraktijken in Amsterdam Noord. Je moet mensen de mogelijkheid geven om binnen 15 min bij hun tandarts te kunnen zijn. Dat hadden deze mensen nog niet voordat wij hier zaten. Toen moesten ze nog richting het centrum. Dat duurt minimaal 30 min. Wij vonden het belangrijk dat deze mensen binnen 15 min bij hun tandarts konden zijn, daarom zijn we hier gestart, maar de groei die Amsterdam Noord doormaakt is natuurlijk een kans om te groeien voor ons.

Het team

 

Tandartsen

Kostas

Kostas Zygogiannis

Kostas Zygogiannis

Functie: Tandarts – Prosthodontist
Specialisatie: Mondchirurgie – Implantaten – Flapoperatie
Affiniteit met: Implantologie │Parodontologie
Talen: Nederlands │ Engels │Grieks
BIG registratie: 19912460902

Over Kostas:
In 1999 studeerde ik af als tandarts aan de Aristoteles Universiteit in Thessaloniki. Direct daarna ben ik opgeleid aan de afdeling Orale Chirurgie van de General Hospital of Air Forces in Athene. In 2001 verhuisde ik naar Engeland waar ik heb gewerkt in de algemene praktijk. Hiernaast werkte ik part-time als klinisch medewerker bij de afdeling Orale Chirurgie en Prosthodontie van de National Health Service Hospitals in Engeland.

In 2005 werd ik toegelaten tot het post-graduate opleiding Prosthodontie van de Universiteit van Edinburgh. Na het volgen van deze opleiding onderging ik een extra jaar training en werd ik lid van de Royal College of Surgeons of Edinburgh en erkend bij de British Dental Council als specialist in Prosthodontie. Sinds 2010 ben ik medewerker bij de afdeling Implantologie en Prosthodontie van ACTA. In juni 2017 promoveerde ik aan ACTA te Amsterdam.

Sinds de opening van NoordAs maak ik onderdeel uit van het team.
Naast algemene tandheelkunde houd ik mij voornamelijk bezig het plaatsen/behandelen van implantaten, probleemoplossing wat betreft een (gedeeltelijke) prothese, extracties van verstandskiezen, chirurgische tandvleesbehandeling en klikprothese.

Burcu

Burcu Imac

Burcu Imac

Functie: Tandarts
Affiniteit met: Kindertandheelkunde │Esthetische tandheelkunde│ Angstige patiënten
Talen: Nederlands │ Engels │Turks
BIG registratie: 19930003502
KRT geregistreerd

Mijn naam is Burcu Kirtik. Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij praktijk Noordas als algemene tandarts met als interessegebied kindertandheelkunde. Voordat ik mijn opleiding tot tandarts had afgerond, was ik een geruime tijd werkzaam als mondhygiëniste.

Ik zal mij in de nabije toekomst verder verdiepen in de uitvoering van meer complexe wortelkanaalbehandelingen en esthetiek waarmee ik mijn patiënten nóg meer van dienst kan zijn. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Voor ons is dat een succesvolle behandeling met een tevreden patiënt die de praktijk met een glimlach verlaat. Ook hecht ik veel waarde aan continue persoonlijke ontwikkeling.

Zowel de medische als de tandheelkundige wereld is in een hoog tempo aan het veranderen. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen onze sector kan ik de kwaliteit van de geleverde zorg blijven waarborgen.

Ik heb een aantal sterken kanten. Zo heb ik een hoog empathische vermogen en kan ik goed contact maken met mijn patiënten.

Mondhygiënisten

Sonja

Sonja Nahavandian

Sonja Nahavandian

Functie: Mondhygiënist
Specialisatie: Kinderbehandeling │ Paro-preventie │ Parodontologie
Affiniteit met: Kinderen │ Angstige patiënten
Talen: Nederlands │ Engels │ Farsi
KRM geregistreerd

Al 19 jaar draag ik met veel passie mijn beroep als mondhygiënist uit en sindsdien sta ik niet stil: Zo sta ik iedere termijn met succes geregistreerd in de Kwaliteitsregister Mondhygiënisten. Hiernaast heb ik in die 19 jaar mijn kennis verrijkt met de nieuwste inzichten en richtlijnen. Zo heb ik certificaten behaald voor de cariëspreventiemethode ‘Gewoon Gaaf’ van het Ivoren Kruis en het certificaat ‘mondzorg voor jeugdigen’ van Stichting Kennisinstituut Mondzorg. Als eigenaar van NoordAs zorg ik ervoor dat u en uw gezin ten alle tijden volgens de nieuwste evidence based protocollen en richtlijnen worden behandeld.

Naast mijn werkzaamheden als manager van NoordAs werk ik zelf ook nog aan de stoel als mondhygiënist.

Ik hoor graag wat uw wensen zijn en denk met u mee. Bij mij komt u op uw gemak en neem ik de tijd om u duidelijke informatie te geven over de methodes en werkwijze. Ik geef u de opties weer en kom samen met u tot een plan. Ik geef u de mogelijkheid om de behandeling in 1 afspraak achter de rug te hebben, of om deze in etappes te doen. Met of zonder verdoving? Het kan allemaal. Kijk je op tegen de prik van de verdovingsinjectie? Met een spray verdoven we eerste het oppervlak om de scherpe kantjes eraf te halen.

Zelf werk ik graag met Airpolish van EMS Airflow. Hiermee bied ik u de mogelijkheid om het gebit van u en uw kind pijnvrij te reinigen. De krachtige waterstraal maakt uw implantaten tot onder het tandvlees schoon en beugels glimmen weer als nooit tevoren. Bij bruine aanslag kan ik de Airflow hoger instellen om met meer power te polijsten. Heel fijn als je niet goed kan tegen het schrapende geluid en gevoel van de handinstrumenten.

Heeft u inhoudelijke vragen of wensen? Dan ben ik uw eerste aanspreekpunt. Ook bij klachten kunt u bij mij terecht.

Michelle

Michelle Companjen-Westerveld

Michelle Companjen-Westerveld

Functie: Mondhygiënist
Specialisatie: Kinderbehandeling │ Paro-preventie │ Parodontologie
Affiniteit met: Kinderen │ Angstige patiënten
Talen: Nederlands │ Engels
KRM geregistreerd

Over Michelle:
Na mijn studie ben ik gaan werken bij een parodontologie praktijk is Amsterdam-Zuid waar ik een aantal jaar werkervaring op ben gaan doen. Hierna ben ik voor 9 jaar het onderwijs ingestapt als docent op de opleiding Mondzorgkunde bij ACTA. Hier heb ik mijn bevoegdheid gehaald voor docent. Nog steeds geef ik les, maar dan bij een cursusbedrijf (dentalacademy) voor tandartsassistenten die een cursus volgen tot preventie-assistent en/of Paro-preventie assistent.

Recentelijk heb ik nog een communicatie-cursus gevolgd om een beter begeleiding te geven aan studenten, maar ook patiënten.
Al meer dan 21 jaar geleden heb ik voor dit vak gekozen, omdat ik de omgang met patiënten erg leuk vind en de begeleiding hierin t.a.v. de mondgezondheid. Het bemoedigen en aanmoedigen van de patiënt, zodat zij een goede mondgezondheid krijgen vind ik erg belangrijk. Tegenwoordig heeft de mondgezondheid erg veel invloed op de rest van het lichaam. Zo zijn er veel onderzoeken gedaan waarbij de invloed van mondgezondheid is aangetoond op het goed functioneren van de rest van het lichaam en visa versa.

Mijn specialisme is parodontologie. Ik heb hier ook een cursus gevolgd bij Kliniek voor parodontologie te Amsterdam. Daarbij heb ik een didactische opleiding gevolgd voor HBO-Docent.

De behandelingen t.a.v. parodontologie beheers ik goed. Daarbij heb ik ook veel affiniteit met kinderen en angstige patiënten. Hierin is de communicatie en empathie tonen erg belangrijk.

Het werken bij NoordAs ervaar ik als zeer prettig. We zijn een uitgebreid team, met veel specialismen waarbij we goed met elkaar kunnen samenwerken. Wat ik fijn vind is dat er altijd ruimte is voor overleg.

Sanae

Sanaa Bouchahrouf

Sanaa Bouchahrouf

Functie: Mondhygiënist
Specialisatie: Kinderbehandeling │ Paro-preventie │ Parodontologie
Affiniteit met: Angstige patiënten │ Kinderen
Talen: Nederlands │ Engels │ Marokkaans/Berbers
KRM geregistreerd

Angst voor de Tandarts?

Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen.

U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.