Preventieve gebitsreiniging

Preventie levert het beste resultaat, namelijk een gaaf gebit. De preventieve gebitreiniging i.c.m. goede zelfzorg voorkomt ontsteking aan het tandvlees en gaatjes. Hiernaast let de mondhygiëniste ook op eerste tekenen van gebitsslijtage, tanderosie en terugtrekkend tandvlees.

Neem direct contact op.

  Niet alleen volwassenen

  Niet alleen volwassenen kunnen deze tekenen vertonen. Vanaf de doorbraak van het eerste tandje hoort een kind dezelfde aandacht en adequate screening te krijgen. Bij NoordAs werken wij volgens de richtlijnen Mondzorg voor Jeugdigen en volgens de methode Gewoon Gaaf. Bij de behandeling van kinderen wordt er voldoende tijd uitgetrokken, vooral wanneer zij een orthodontische beugel dragen.

  Preventieve gebitsreiniging

  Voorlichting

  Naast poetsles geven wij u ook voorlichting over het ontstaan van cariës, tandvleesaandoeningen en het effect van voedingsgewoonten op het gebit.

  Marijke

  Tandarts Noordas is de eerste tandarts die mij goed op mij gemak stelde. Ik kom nu al 5 jaar bij Manuela. Ze vertelt altijd eerst wat ze gaat doen en doet dat heel rustig en fijn.

  Marcel

  Echt een prettige tandartspraktijk. Kostas neemt altijd goed de tijd voor je. Mijn kinderen vinden het ook helemaal niet erg om naar de tandarts te gaan.

  Janice

  Ik kwam met een slecht gebit binnen. Ik kon niet meer eten en alles deed pijn. Ik ben het hele team dankbaar voor wat ze hebben gedaan.

  De mondhygiënisten die gespecialiseerd zijn in deze behandeling

  Sonja

  Michelle

  Michelle

  Sanae

  Sanae

  Angst voor de Tandarts?

  Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen.

  U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.