Halitose

Iedereen ruikt tijdelijk uit de mond na het eten van gekruid voedsel of het drinken van alcohol. Iemand met Halitose ruikt altijd uit zijn mond.

Neem direct contact op.

  Geen zeldzaam verschijnsel

  Poetsen en spoelen met een mondspoeling helpt slechts tijdelijk. Halitose is geen zeldzaam verschijnsel, maar komt voor bij ongeveer 1 op de 7 mensen.

  Halitose gaat niet vanzelf over. Wel is het in de meeste gevallen eenvoudig te verhelpen. Uw mondhygiëniste helpt u in dit proces.

  Halitose

  Marijke

  Tandarts Noordas is de eerste tandarts die mij goed op mij gemak stelde. Ik kom nu al 5 jaar bij Manuela. Ze vertelt altijd eerst wat ze gaat doen en doet dat heel rustig en fijn.

  Marcel

  Echt een prettige tandartspraktijk. Kostas neemt altijd goed de tijd voor je. Mijn kinderen vinden het ook helemaal niet erg om naar de tandarts te gaan.

  Janice

  Ik kwam met een slecht gebit binnen. Ik kon niet meer eten en alles deed pijn. Ik ben het hele team dankbaar voor wat ze hebben gedaan.

  De mondhygiënisten die gespecialiseerd zijn in deze behandeling

  Sonja

  Michelle

  Michelle

  Sanae

  Sanae

  Angst voor de Tandarts?

  Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen.

  U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.