Fluoride behandeling

Bij gevoelige tandhalzen en/of bij een hoge neiging tot het ontwikkelen van gaatjes kan er naast de reguliere fluoridebehandeling aanvullend een fluoride lak worden geappliceerd.

Neem direct contact op.

  Glazuur weer sterk!

  Deze lak maakt het glazuur en de halzen sterker, zodat er grotere weerstand ontstaat tegen het ontwikkelen van tandbederf. Ook beschermt deze lak de tandhalzen tegen de invloeden van buitenaf (kou- en warmgevoeligheid).

  Fluoride behandeling

  Marijke

  Tandarts Noordas is de eerste tandarts die mij goed op mij gemak stelde. Ik kom nu al 5 jaar bij Manuela. Ze vertelt altijd eerst wat ze gaat doen en doet dat heel rustig en fijn.

  Marcel

  Echt een prettige tandartspraktijk. Kostas neemt altijd goed de tijd voor je. Mijn kinderen vinden het ook helemaal niet erg om naar de tandarts te gaan.

  Janice

  Ik kwam met een slecht gebit binnen. Ik kon niet meer eten en alles deed pijn. Ik ben het hele team dankbaar voor wat ze hebben gedaan.

  De mondhygiënisten die gespecialiseerd zijn in deze behandeling

  Sonja

  Michelle

  Michelle

  Sanae

  Sanae

  Angst voor de Tandarts?

  Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen.

  U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.