Controle implantaten

Om problemen met uw implantaat en het omringende tandvlees te voorkomen, is het noodzakelijk dat uw mond regelmatig wordt onderzocht door de tandarts of mondhygiënist.

Neem direct contact op.

  Controle

  Bij de controle wordt er gelet op:

  De gezondheid van het tandvlees. De mondhygiënist voert diverse metingen uit rondom het implantaat. Hierbij wordt er vooral gelet op de aanwezigheid van bloeding, verdiepte tandvleespockets, tandsteen en plak. Indien nodig zullen de implantaten en het omringende tandvlees worden gereinigd en gepolijst met handinstrumentaria en/of Airflow®.

  De constructie op uw implantaat wordt onderzocht op mogelijke slijtage van de onderdelen en op de aanwezigheid van tandsteen en plak.

  Indien u ook een prothese heeft, wordt deze gecontroleerd op de aanwezigheid van plak en tandsteen en indien nodig wordt ook deze gereinigd en gepolijst.

  Controle implantaten

  Marijke

  Tandarts Noordas is de eerste tandarts die mij goed op mij gemak stelde. Ik kom nu al 5 jaar bij Manuela. Ze vertelt altijd eerst wat ze gaat doen en doet dat heel rustig en fijn.

  Marcel

  Echt een prettige tandartspraktijk. Kostas neemt altijd goed de tijd voor je. Mijn kinderen vinden het ook helemaal niet erg om naar de tandarts te gaan.

  Janice

  Ik kwam met een slecht gebit binnen. Ik kon niet meer eten en alles deed pijn. Ik ben het hele team dankbaar voor wat ze hebben gedaan.

  De mondhygiënisten die gespecialiseerd zijn in deze behandeling

  Sonja

  Michelle

  Michelle

  Sanae

  Sanae

  Angst voor de Tandarts?

  Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen.

  U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.