Tanden polijsten met Airflow

Tijdens de behandeling worden uw tanden gepolijst met Airflow®.

Neem direct contact op.

  De biofilm, externe verkleuringen en jong tandsteen verwijderen.

  In 1 handeling wordt met Airflow® de biofilm, externe verkleuringen en jonge tandsteen verwijderd. Op deze manier is het nadien niet langer vereist om nog eens te polijsten met een rubber cupje en polijstpasta.

  Snel en effectief

  Airflow® werkt snel en efficiënt en is comfortabel voor de patiënt. De kracht van de Airflow® bereikt plekken die moeilijk te polijsten zijn, zoals:

  Tussenruimtes bij tanden en kiezen die strak op elkaar en/of over elkaar heen staan
  Blootliggende tandhalzen
  Putjes en groeven
  Rondom orthodontische brackets
  Implantaten

  Airflow® wordt ook rondom implantaten ingezet om tot een diepte van 2-4mm onder het tandvlees te reinigen.

  Polijsten volgens de conventionele methode

  Natuurlijk is het in onze praktijk ook nog mogelijk om volgens de conventionele methode uw tanden te laten polijsten. In dit geval gebeurt het polijsten met een rubberen cupje of harige borsteltje in combinatie met een fijne polijstpasta. Deze polijstpasta wordt op uw tanden aangebracht en vervolgens worden de tanden met het cupje of borsteltje gepolijst.

  Marijke

  Tandarts Noordas is de eerste tandarts die mij goed op mij gemak stelde. Ik kom nu al 5 jaar bij Manuela. Ze vertelt altijd eerst wat ze gaat doen en doet dat heel rustig en fijn.

  Marcel

  Echt een prettige tandartspraktijk. Kostas neemt altijd goed de tijd voor je. Mijn kinderen vinden het ook helemaal niet erg om naar de tandarts te gaan.

  Janice

  Ik kwam met een slecht gebit binnen. Ik kon niet meer eten en alles deed pijn. Ik ben het hele team dankbaar voor wat ze hebben gedaan.

  De mondhygiënisten die gespecialiseerd zijn in deze behandeling

  Sonja

  Michelle

  Michelle

  Sanae

  Sanae

  Angst voor de Tandarts?

  Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen.

  U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.