Preventie tandheelkunde

Preventie levert het beste resultaat, namelijk een gaaf gebit.

Neem direct contact op.

  (half) jaarlijkse controle

  Een (half)jaarlijkse controle met de nodige röntgenfoto’s dragen hiertoe bij. Voor het dagelijkse onderhoud van uw gebit bent u echter zelf verantwoordelijk.

  Wij adviseren u graag omtrent uw mondhygiëne en poetsgewoontes. Hiernaast ontvangt u een periodieke gebitsreiniging wanneer dit nodig is.

  Preventie tandheelkunde

  Marijke

  Tandarts Noordas is de eerste tandarts die mij goed op mij gemak stelde. Ik kom nu al 5 jaar bij Manuela. Ze vertelt altijd eerst wat ze gaat doen en doet dat heel rustig en fijn.

  Marcel

  Echt een prettige tandartspraktijk. Kostas neemt altijd goed de tijd voor je. Mijn kinderen vinden het ook helemaal niet erg om naar de tandarts te gaan.

  Janice

  Ik kwam met een slecht gebit binnen. Ik kon niet meer eten en alles deed pijn. Ik ben het hele team dankbaar voor wat ze hebben gedaan.

  De tandartsen die gespecialiseerd zijn in deze behandeling

  Burcu

  Burcu

  Kostas

  Kostas

  Angst voor de Tandarts?

  Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen.

  U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.