Paradontale behandeling

Bij aanhoudende problemen raakt het steunweefsel (parodontium) rondom de tand ontsteken wat leidt tot parodontitis. Dit proces in irreversibel en dient dus goed behandeld / opgevolgd te worden.

Neem direct contact op.

  Diagnose en prognose

  Het diagnose en prognose wordt gesteld n.a.v. een meting van het aantal millimeter aan ontstoken weefsel. Soms is aanvullend een röntgenonderzoek vereist.

  Samen met u wordt er een behandelplan op maat gemaakt. Na het afronden van de behandeling wordt een afspraak gemaakt ter evaluatie waarin de voortgang opnieuw beoordeeld.

  Paradontale behandeling

  Nazorgfase

  Afhankelijk van deze evaluatie komt u in een nazorgfase. Met nazorg en goede zelfzorg zorgt u ervoor dat de kwaliteit van uw gebit gewaarborgd blijft.

  Marijke

  Tandarts Noordas is de eerste tandarts die mij goed op mij gemak stelde. Ik kom nu al 5 jaar bij Manuela. Ze vertelt altijd eerst wat ze gaat doen en doet dat heel rustig en fijn.

  Marcel

  Echt een prettige tandartspraktijk. Kostas neemt altijd goed de tijd voor je. Mijn kinderen vinden het ook helemaal niet erg om naar de tandarts te gaan.

  Janice

  Ik kwam met een slecht gebit binnen. Ik kon niet meer eten en alles deed pijn. Ik ben het hele team dankbaar voor wat ze hebben gedaan.

  De mondhygiënisten die gespecialiseerd zijn in deze behandeling

  Sonja

  Michelle

  Michelle

  Sanae

  Sanae

  Angst voor de Tandarts?

  Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen.

  U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.