Kinder-tandheelkunde

Het is raadzaam om vanaf het eerste tandje uw kind kennis te laten maken met de tandarts.

Neem direct contact op.

  Behandeling met volledige narcose

  Bij uitgebreide cariës en erg jonge/moeilijke hanteerbare kinderen kan het nodig zijn om de behandeling uit te voeren onder volledige narcose. Uw kind wordt krijgt in dat geval een verwijzing naar een kindertandheelkundig centrum.

  kindertandheelkunde

  Poetsles:

  Ook geven wij als tandartspraktijk voorlichting en begeleiding op maat, zo wordt er bijvoorbeeld poetsles gegeven.

  Quiz: Wat weet u over het onderhouden van het kindergebit?

  Benieuwd of u zelf al genoeg weet over het bijhouden van het kindergebit? Doe dan nu deze korte quiz van 7 vragen waarin u uzelf kunt toetsen over de basisregels van een gaaf gebit. Dit geeft u een duidelijke indicatie van uw huidige stand van kennis en welke stappen u kunt nemen om ervoor te zorgen dat uw kind een gezond en gaaf gebit heeft.

  Marijke

  Tandarts Noordas is de eerste tandarts die mij goed op mij gemak stelde. Ik kom nu al 5 jaar bij Manuela. Ze vertelt altijd eerst wat ze gaat doen en doet dat heel rustig en fijn.

  Marcel

  Echt een prettige tandartspraktijk. Kostas neemt altijd goed de tijd voor je. Mijn kinderen vinden het ook helemaal niet erg om naar de tandarts te gaan.

  Janice

  Ik kwam met een slecht gebit binnen. Ik kon niet meer eten en alles deed pijn. Ik ben het hele team dankbaar voor wat ze hebben gedaan.

  De tandartsen / mondhygiënisten die gespecialiseerd zijn in deze behandeling

  Burcu

  Burcu

  Sonja

  Michelle

  Michelle

  Sanae

  Sanae

  Angst voor de Tandarts?

  Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.