Uw eerste bezoek.

Op deze pagina vindt u terug wat u moet weten over uw eerste bezoek en andere praktische informatie.

Volledige screening

Bij een eerste bezoek zal er een volledige screening van uw gebit plaatsvinden. Hiervoor kunnen aanvullende röntgenfoto’s noodzakelijk zijn. Indien u eerder röntgenfoto’s liet vervaardigen bij uw vorige tandarts of in het ziekenhuis, is het raadzaam deze op te vragen en met ons te delen.

Medische anamnese

Het is belangrijk dat we op de hoogte zijn van uw algehele gezondheidssituatie. Na uw inschrijving ontvangt u van ons een medische vragenlijst. Gelieve deze lijst ingevuld mee te brengen naar de praktijk.

ID-kaart of kids-ID

Zorg steeds dat u uw identiteitskaart of de Kids ID van uw kind bij de hand hebt bij het eerste bezoek.

Goed om te weten:

Afspraak annuleren?

Gelieve 24u op voorhand uw afspraak te annuleren indien u niet aanwezig kunt zijn. Bij het niet nakomen/tijdig verwittigen van uw afspraak kan een verzuimvergoeding aangerekend worden.

U kunt zowel telefonisch als per e-mail uw afspraak annuleren, ook in de avonden en in het weekend.

Betaling / Infomedics

De facturen worden door het factoringsbedrijf Infomedics verwerkt. Indien uw zorgverzekering vraagt om een eigen bijdrage, dan zorgt Infomedics dat de (rest)factuur naar u wordt verzonden. Regelt u liever zelf de declaratie met u zorgverzekering? U kunt natuurlijk ook na de behandeling per pin betalen waarna u uw mee krijgt.

Geen / Wel verwijsbrief nodig?

U heeft geen verwijsbrief nodig om bij 1 van onze tandartsen en mondhygiënisten een afspraak te maken. Indien u wel een verwijzing heeft ontvangen van een andere behandelaar, vragen wij u deze verwijsbrief mee te nemen.

Angst voor de Tandarts?

Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen.

U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.